Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wrebbit Puzzle - végtelen lehetőség

Rendezés:
Nézet:

 

3 dimenziós Wrebbit puzzle játékok

 

A Wrebbit kanadai gyártócég új távlatokat nyitott a játékpiacon, amikor egy innovatív technológiával megalkotta az egyedi kivitelezésű puzzle gyűjteményeket. Ezek az újfajta puzzle játékok kialakításban és méretben is eltérnek azoktól a típusoktól, amelyeket a gyerekek már jól ismernek. Az egyik legszembetűnőbb különbség nem más, minthogy a változatos formájú elemekből 3 dimenziós helyszíneket, épületeket, járműveket tudnak létrehozni.

Egyedülálló, bővíthető gyűjtemények

A Wrebbit puzzle játékok egy-egy közös téma mentén kapcsolódnak egymáshoz és ennek megfelelően az egyes kollekciók darabjai tetszés szerint bővíthetők, összeépíthetők. Mivel az alkotóelemek összekapcsolásához csupán türelemre és egy kis kézügyességre van szükség, így az építés minden gyerkőcnek szórakoztató élményt kínál.

A New York kollekcióval a gyerekek tetszés szerint összeállíthatják a világváros legnépszerűbb épületeit, például a World Trade Center helyén épült toronyházat, az Empire State Buildinget vagy a Grand Central vasúti pályaudvar épületét.

A Harry Potter puzzle játékok szintén kellemes kikapcsolódást nyújtanak, ugyanis lehetővé teszik a filmből ismertté vált különleges épületek kicsinyített másainak az elkészítését. Az alkotóelemek felhasználásával Ollivander pálcabotját, Madam Malkin talárszabászatát és a Roxfort Varázslóképző csillagvizsgáló tornyát is könnyedén életre tudják kelteni.

A puzzle játékok segítségével a világ klasszikus épületei is megépíthetők néhány egyszerű mozdulattal. Legyen szó a Fehér Házról, a Taj Mahalról, a Big Benről, a Neuschwanstein kastélyról, a Sydney Operaházról vagy az Eiffel Toronyról, mindegyik egyszerűen felépíthető a rendelkezésre álló alkotórészekből.