Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Modarri autó - Forradalmian új játék

Rendezés:
Nézet:

Egyszerűen megépíthető autó makettek

 

A gyerekek imádnak különböző színű, méretű és formájú elemeket összekapcsolni, majd szétszedni. Éppen ez a magyarázata annak, hogy egy-egy autó makett mindig nagy hatást gyakorol rájuk, és ahogy a látókörükbe kerül egy, rögtön szét akarják szedni, hogy aztán újra összerakhassák. A hagyományos kialakítású, Magyarországon is kapható autó modellek azonban olyan sok darabból állnak, hogy a gyerekek könnyen elveszítik az érdeklődésüket, és inkább más elfoglaltság után néznek. Ezzel szemben a Modarri játékautók ennél sokkal többet kínálnak számukra.

Gyors, kényelmes szerelés

Egy sok darabból álló autó makett megépítése akár egy egész napba is beletelhet, de nem akkor, ha az innovatív kialakítású Modarri játékautók megalkotására vállalkoznak a gyerkőcök. Az alkotórészek összeillesztése, egymásra építése nagy odafigyelést igényel, ennek ellenére mégis nagyon gyorsan el tudják végezni a szükséges műveleteket. Mivel a beépített csavarok egyszerre több elemet is összekapcsolnak, ezért a rendelkezésre álló mini imbuszkulcsot elég csak párszor használniuk és máris láthatóvá válhat számukra a végeredmény. Az összeszerelést követően pedig nem kell féltve őrizniük az alkotásaikat, hiszen azért készülnek, hogy utána bátran játszhassanak velük.

Több ezer kombináció

A különleges autó makettek létrehozásához rengetegféle karosszéria elemet fel lehet használni, amelyek mind kompatibilisek egymással. Mivel az alkotórészek néhány egyszerű mozdulattal leszedhetők és kicserélhetők, így bármikor létrehozhatók az új konstrukciók. Egy játékautó akár tízféle változatban átalakítható, de a lehetőségek száma sokkal nagyobbra nőhet, ha a gyűjtemény kiegészül néhány másik modellel is.